MM-kisainfo

Oheistapahtumat

Luokkaretket

Palvelut ja tuotteet

Yhteistyökumppanit

Yhteystiedot

Uutiset

Media

Kuvapankki

Matkailu-info

Koulutusnetti

   
 

WorldSkills 2005 Helsinki
- kansainvälinen mediatapahtuma

Ammattitaitokilpailujen nuoret huiput valtaavat Helsingin Messukeskuksen 26.-29.5.2005. Joka toinen vuosi järjestettävissä WorldSkills - ammattitaidon MM-kilpailuissa alle 23-vuotiaat nuoret ympäri maailmaa ottavat mittaa toisistaan omaa ammattialaansa vastaavassa kilpailulajissa. Kilpailijoita saapuu lähes 40 maasta yhteensä noin 800. Katsojia kisoihin odotetaan 150 000.

Lehdistökeskus

Ammattitaidon MM-kisoihin odotetaan runsaasti sekä kotimaisten että ulkomaisten tiedotusvälineiden edustajia. Tapahtuman aikana median edustajia palvelee Messukeskuksessa sijaitseva lehdistökeskus. Lehdistökeskuksen alustavat aukioloajat ovat 24.5.-1.6. päivittäin klo 9-18. Medialla on lehdistökeskuksessa käytettävissä 20 internet-yhteyksillä varustettua työpistettä. Lehdistökeskuksen yhteydessä on yli 100-paikkainen tila lehdistötilaisuuksia varten sekä kaksi erillistä huonetta haastatteluja varten.

Kilpailupäivien aikana lehdistöä on avustamassa lehdistöattaseoina toimivia opiskelijoita, jotka auttavat esimerkiksi haastattelukontakteissa ja muissa käytännön asioissa.  Lehdistökeskuksen henkilökunta vastaa tiedottamisesta kilpailun aikana ja tarjoaa toimittajien käyttöön tiedotteita ja muuta materiaalia. Lehdistökeskuksessa  järjestetään myös kaikki viralliset lehdistö- ja tiedotustilaisuudet. Suomen maajoukkueen viralliset lehdistötilaisuudet järjestetään kilpailun alkua edeltävänä päivänä sekä kilpailun päättymisen jälkeen.

Kisa-TV

Ammattitaidon MM-kilpailuista tuotetaan päivittäin noin kuusi tuntia suoran tv-ohjelman tyyppistä, kisastudiosta ja kisan tapahtumapaikoilta juonnettua ohjelmavirtaa, jota voi seurata eri puolille kilpailualuetta sijoitetuilta screeneilta. Kisa-TV välitetään myös internetverkkoon katseltavaksi reaaliajassa.

Median akkreditointi

Ammattitaidon MM-kisoja seuraamaan saapuvien toimittajien on varmistettava osallistumisensa etukäteen akkreditointilomakkeella. Median akkreditointikortilla on vapaa pääsy kilpailuhalleihin, avajaisiin sekä päättäjäisiin. Yksittäisten kilpailulajien alueella toimimiseen on pyydettävä etukäteen erikseen lupa kyseisen lajin pääekspertiltä.

Acrobat-lataussymboli Median akkreditointihakemus

 

back up Print

Updated 10.2.2005  © 2004 Skills Finland ry

Solinet SiteManager